En Tripp till Tivoli

från  

Pris per person i delat dubbelrum

Drömmer du om att ge dina barn en dag med fartfyllda åkattraktioner, historiska teaterpjäser, skrattanfall och kladdiga sockervaddsfingrar på Köpenhamns mest välbesökta sevärdhet? I så fall kan vi varmt rekommendera vårt Tivoli-erbjudande, där du och familjen kombinerar en hotellvistelse hos oss med en heldagstur på Tivoli.

Med din Tivoli-biljett har du gratis entré till parken och de många kända åkattraktionerna, bland annat Ballongyngen, Stjernetårnet, Den Flyvende Kuffert och Det Gyldne Tårn. Tivoli-paketet ger er också möjlighet att uppleva parkens genomarbetade säsongsteman och de musiker som fyller Tivoli med stämning, sinnesupplevelser och glada skratt året runt.

I erbjudandet ingår

  • Övernattning i ett av våra rum
  • Väldukad frukostbuffé med bland annat nybakat bröd, ägg och frukt
  • Entrébiljett till Tivoli

Skulle du vilja glädja din familj med en tripp till Tivoli? I så fall kan du välja vårt sagolikt spänningsfyllda upplevelseerbjudande när du bokar din hotellvistelse överst på sidan.

Fredagsrock på Tivoli

Under sommarhalvåret kan du uppleva kända sångare och band, både från Danmark och utlandet, när Tivoli varje fredag kväll kl. 22.00 kickstartar helgen med Fredagsrock. Det populära livekonceptet bjuder på musikgenrer från hela världen och får varje vecka ett hav av människor att skråla, jubla och föreviga ögonblicket under stjärnhimlen på sociala medier.

Halloween på Tivoli

Under det mörka vinterhalvåret byts de botaniska sommarfärgerna först ut mot kulörta lampor och levande ljus under höstlovet, när Tivoli förvandlas till ett  Halloween-universum. Då badar nöjesparken i höstfärger från pumpahuvuden och halmbalar … medan bleka och blodiga zombier stapplar runt i mörkret.

Jul på Tivoli

Din tivolibiljett kan även få dig i julstämning när Tivoli förvandlar parken till ett sagolikt tomtelandskap under december månad. Här kan du avnjuta en mugg ångande glögg och hålla en churrosfylld strut i handen samtidigt som du strosar runt bland julbelysning och snötäckta grangrenar och – om du har tur – får säga hej till tomten och hans renar.

Vinter på Tivoli

Under hela februari lyser ljusinstallationer, isskulpturer och snögubbar upp parken när det är Vinter på Tivoli. Då bjuder den historiska nöjesparken bland annat både små och stora barn att åka skridskor på isen, leka i den stora igloon Pingonesien och låta sig underhållas med VR-glasögonen på i H.C. Andersen Slottet.


Försäljningsvillkor

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag.

Öppettider på Tivoli

Jul 2019

16 november 2019 till 5 januari 2020
Söndag–torsdag kl. 11.00–23.00
Fredag–lördag kl. 11.00–24.00

Vinter 2020

31 januari till 23 februari 2020

Sommar 2020

2 april till 20 september 2020

Halloween 2020:

9 oktober till 1 november 2020

Jul 2020

14 november till 3 januari