Mat, dryck och frihet

#myCPH #myCopenhagenRasmus #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

av Rasmus

Kødbyens fröjd

I Kødbyen hittar du allt du kan önska dig oavsett om det är en helkväll på stan med läckra cocktails och bra dansmöjligheter som lockar eller en god middag på någon av de många restaurangerna. Kødbyen är en kulturell upplevelse i sig eftersom gatan här alltid pulserar av liv och ohämmad livsglädje. Besök gärna Kødbyen under sommaren – den sköna stämningen blir bara ännu bättre då.

… och det är bara en bråkdel av allt som Kødbyen kan erbjuda.

Rundtur med båt eller en läcker cocktail

Gammel Strand och Ved Stranden är en trevlig sträcka som ligger ända ute vid kanalen där du med fördel kan ta dig en rundtur med båt. Gammel Strand erbjuder bland annat en fantastisk ginbar, diverse restauranger och en fantastisk utsikt mot Christiansborg, och med bara en kort promenad till ett verkligt shopping-eldorado är detta ett perfekt ställe att äta lunch eller avsluta dagen på.

Frihet och mångfald

En rask promenad från Gammel Strand hittar du fristaden Christiania som utstrålar ohämmad frihet, glada dagar och mångfald. Christiania är ett kulturellt nav i Christianshavn och lockar flera tusen turister varje år vilket man kan lätt kan förstå. Oavsett om du bara är intresserad av att avnjuta en läcker måltid, är på sightseeing eller törstar efter en kall öl på Nemoland är Christiania alltid värt ett besök.

Detta är bara en kort beskrivning av vad Köpenhamn är och betyder för mig.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner