Mat och dryck

  • Frukostrestaurang med takterrass
  • Lobbybar
  • Executive Lounge

Frukostrestaurang

Vi satsar på kvalitet, och vill gärna ge våra gäster en bra start på dagen. Därför erbjuder vi en härlig frukostbuffé med fokus på kvalitet, ekologi, hälsa och, sist men inte minst, läckra smaker.

Det finns mycket att välja på, bland annat bröd, ost, olika pålägg, frukt och grönt, yoghurt, ägg, frukostprodukter samt olika sorters juicer och självklart kaffe och te. För dem som vill ha en mer traditionell frukost erbjuder vi naturligtvis också härligt knaperstekt bacon, äggröra samt klassiska danska wienerbröd. Frukosten serveras i vår vackra frukostrestaurang på sjätte våningen, och när vädret så medger, dessutom på vår takterrass.

Öppettider

Måndag–fredag
kl. 06.30–10.00

Lördag–söndag
kl. 07.00–11.00

Lobbybar öppen dygnet runt

I lobbyn hittar du vår bar, som är integrerad i receptionen. Här kan du ta en drink, en fatöl, ett glas vin eller en kopp kaffe. Drycken kan med fördel avnjutas i våra soffor och i sällskap med dagens tidning. Lobbybaren har öppet dygnet runt.

Executive Lounge

När man är på resande fot är det skönt att ha ett ställe där man kan sätta sig ner och jobba en stund eller bara ta det lugnt efter en slitsam dag. Just därför har vi öppnat en helt ny lounge.

Här kan du arbeta, titta på tv, läsa tidningen eller bara lägga benen i kors en stund och njuta av friden. När du bokar ett Executive-rum, en juniorsvit eller en Juniorsvit Deluxe får du automatiskt tillgång till vår lounge. Här finns varma och kalla drycker samt snacks, och med det härliga läget på sjätte våningen bjuds också på en underbar utsikt över staden. Om vädret tillåter kan du också välja att sitta ute på terrassen.

Covid-19-information och vad du kan förvänta dig när du besöker oss. Läs mer här.