Mat och dryck

  • Frukostrestaurang med takterrass
  • Frukost att ta med från kl. 05:00 i lobbyn
  • Lobbybar
  • Roomservice

Frukostrestaurang

Vi satsar på kvalitet, och vill gärna ge våra gäster en bra start på dagen. Därför erbjuder vi en härlig frukostbuffé med fokus på kvalitet, ekologi, hälsa – och sist men inte minst: smaken. Det finns mycket att välja på, bland annat bröd, ost, olika pålägg, frukt och grönt, yoghurt, ägg, diverse frukostprodukter, olika sorters juicer och självklart kaffe och té. För de som vill ha en mer traditionell frukost erbjuder vi naturligtvis också härlig knaperstekt bacon, äggröra samt klassiska danska wienerbröd.

Frukosten serveras i vår vackra frukostrestaurang på sjätte våningen, och när vädret så medger, dessutom på vår takterrass.

Den är öppen mellan 06:30 och 10:00 på vardagar, och mellan 07:00 och 11:00 under helger och på röda dagar.

Frukost att ta med

Behöver du ge dig av före kl. 06:30, innan frukostrestaurangen öppnar, kan vi erbjuda en liten frukost i lobbyn redan från kl. 05:00, där du snabbt kan få i dig en kopp kaffe/té, mineralvatten samt en croissant och färsk ekologisk frukt. Allt detta får du i en praktisk frukostpåse att ta med.

Frukost att ta med finns för alla gäster.

Öppettider

Vardagar mellan
06.30 - 10.00

Helger och på röda dagar
07.00 - 11.00

Lobbybar öppen dygnet runt

I lobbyn hittar du vår bar, som är integrerad i receptionen. Här kan du ta en drink, en fatöl, ett glas vin eller en kopp kaffe. Drycken kan med fördel avnjutas i våra soffor och i sällskap med dagens tidning. Lobbybaren har öppet dygnet runt.