Transport

Från Köpenhamns flygplats

Det är lätt att ta sig till The Square från Kastrup, Köpenhamns flygplats.
Du har flera smidiga transportmöjligheter att välja mellan.

Med tåg

Vid ankomstterminalen, Terminal 3, finns rulltrappor som tar dig ned till de underjordiska perrongerna. Tågen går var 10–15:e minut, beroende på tidpunkt på dagen, och du ska gå av på stationen København H / København C. Resan tar ca 15 minuter och kostar  . Det tar ungefär 5 minuter att gå från stationen København H / København C till The Square. Hotellet är markerat med en blå symbol på kartan.

Med metron

Vid ankomstterminalen, Terminal 3, hittar du även metroperrongerna. Ta trappan eller hissen en våning upp. Tunnelbanan avgår varannan till var femte minut och du byter till en annan metrolinje på Kongens Nytorv. Här byter du till Metro M4 mot København H (Köpenhamns centralstation) och kliver av vid Rådhuspladsen.

Tänk på att du måste köpa din biljett innan du går på ditt färdmedel – det gäller all kollektivtrafik i Danmark.

Med taxi

Utanför ankomstterminalen, Terminal 3, finns en taxizon. Det tar 15–20 minuter med taxi och kostar ungefär   beroende på tidpunkt på dagen.

Från DFDS-terminalen

Ta S-tåget eller metron från Nordhavn station och stig av vid centralstationen, eller ta buss nr 26 mot Ålholm Plads och kliv av vid centralstationen.

Kollektivtrafiken i Köpenhamn

City Pass gäller för resor med buss, tåg och Metro (tunnelbana). City Pass finns med en giltighetstid på 24 eller 72 timmar, och då kan du resa obegränsat med buss, tåg och Metro – även till flygplatsen.
City Pass finns för vuxna och barn under 16 år. Observera att en vuxen kan medföra två barn under 12 år kostnadsfritt.
City Pass har du i din smartphone, det kan förhandsbeställas och är då redo för användning så snart du anländer till Köpenhamn.

Mer information hittar du här: https://dinoffentligetransport.dk/citypass

Transfer och limoservice

Vill du ha privat transfer eller sightseeing rekommenderar vi vår samarbetspartner:

Copenhagen Limo
E-post limo@cphlimo.com

Besök webbplatsenhttp://cphlimo.com/dk/hjem för mer information om priser för de olika biltyperna, som varierar från Mercedes Benz S-klass till VW Multivan.