Ett besök på Tivoli

från  

pris per person och natt (i delat dubbelrum).

Drömmer du om att ge dina barn en dag med fartfyllda åkattraktioner, historiska teaterföreställningar, skrattanfall och kladdiga sockervaddsfingrar på Köpenhamns mest välbesökta sevärdhet? I så fall kan vi varmt rekommendera vårt Tivoli-erbjudande, där du och familjen kombinerar en hotellvistelse hos oss med en heldagstur på Tivoli.

Med din Tivoli-biljett har du gratis entré till parken och de många kända åkattraktionerna, bland annat Ballongyngen, Stjernetårnet, Den Flyvende Kuffert och Det Gyldne Tårn. Tivoli-paketet ger er också möjlighet att uppleva parkens genomarbetade säsongsteman och de musiker som fyller Tivoli med stämning, sinnesupplevelser och glada skratt året runt.

I erbjudandet ingår

  • Övernattning i ett av våra rum
  • Väldukad frukostbuffé med bland annat nybakat bröd, ägg och frukt
  • Endagsentrébiljett till Tivoli

Skulle du vilja glädja din familj med en tripp till Tivoli? I så fall kan du välja vårt sagolikt spänningsfyllda upplevelseerbjudande när du bokar din hotellvistelse överst på sidan. 

Påsk på Tivoli

Doftande hyacinter, 20 000 påskliljor och färgglada påskägg fyller parken när Tivoli firar ”Påsk på Tivoli”. Hela parken är under påskdagarna fylld med mjuka påsklamm, äggjakt, läckra vårfrestelser, fina påskdekorationer och åkattraktioner med drag.

Sommar på Tivoli

Sommar på Tivoli är en sagolikt skön tid med färgglada perenner och ljuvliga blomsterrabatter. Njut av en promenad i den vackra parken med historiska byggnader, mysiga vrår och humörhöjande skratt och skrik från de många åkattraktionerna.

Kvällstid skapar tusentals gnistrande lampor en sagolik atmosfär och varje fredagskväll under hela sommaren skruvar Tivoli dessutom upp volymen när ett känt danskt eller internationellt namn står på scenen under Fredagsrock. Och varje lördagskväll kan ni se fram emot den stora fyrverkerishowen vid Plænen.

Halloween på Tivoli

Under det mörka vinterhalvåret byts de botaniska sommarfärgerna ut mot kulörta lampor och levande ljus under höstlovet, när Tivoli förvandlas till ett Halloween-universum. Då badar nöjesparken i höstfärger från pumpahuvuden och halmbalar … medan bleka och blodiga zombier stapplar runt i mörkret.

Jul på Tivoli

Din tivolibiljett kan även få dig i julstämning när Tivoli förvandlar parken till ett sagolikt tomtelandskap under december månad. Här kan du avnjuta en mugg ångande glögg och hålla en churrosfylld strut i handen samtidigt som du strosar runt bland julbelysning och snötäckta grangrenar och – om du har tur – får säga hej till tomten och hans renar.

Gör så här för att hitta erbjudandet: 

1) Ange period och antal personer och tryck på ”Sök vistelse". 

2) Välj alternativet ”Ett besök på Tivoli” och sedan är du redo att boka.

Öppettider på Tivoli

Sommar 2024

22 mars till 22 september

Halloween 2024

10 oktober till 3 november

Jul 2024

15 november 2024 till 5 januari 2025

Försäljningsvillkor

Erbjudandet avser ett begränsat antal rum och priset anges alltid per natt. Priset kan variera från dag till dag.

Få upp till 10% rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla fördelarna