Frukostrestaurang

Öppettider

Måndag–fredag | SQU-BF-WD|
Fredag–söndag samt alla helgdagar, inklusive skolornas sommarlov kl. 07.00–11.00
Boka bord här

Vi satsar mycket på kvalitet och att skapa en upplevelse genom att bo på The Square, även när det gäller dagens viktigaste måltid – frukosten.  Därför erbjuder vi en läcker frukostbuffé med fokus på kvalitet, ekologi, hälsa – och sist men inte minst: smaken. Vi har också valt att bli Økologisk bronzemærke-certifierade enligt Det Økologiske Spisemærke. Det innebär att vi förbinder oss att minst 30 % av vår buffé ska vara ekologisk.

Sortimentet består bland annat av ekologiskt bröd från Emmerys, olika ostar, pålägg, frukt, grönsaker, yoghurt, ägg, diverse frukostprodukter samt olika sorters juicer och självklart kaffe och te. När det gäller varma rätter erbjuder vi knaperstekt bacon, äggröra, korv, klyftpotatis och vita bönor i tomatsås. 

Frukosten serveras på översta våningen med utsikt över stadens tak. När vädret tillåter kan du även äta frukost på vår takterrass.

Allergier

Vi erbjuder även gluten- och laktosfria produkter – vänd dig till våra medarbetare.

Onlinebokning

Vi vill ge alla våra gäster en bra start på dagen. För gäster som har bråttom öppnar restaurangen därför tidigare på vardagar och för gäster som bara vill njuta av upplevelsen håller vi restaurangen öppen längre under helger och helgdagar. För att minimera köerna till frukosten måste man boka bord till frukost. Det kan du göra antingen på den här sidan eller när du kommer till hotellet. Självklart hjälper personalen till.

Pris

Vid tillköp av frukost är priset   per person (barn under 12 år  ). Vi har även paket där frukosten ingår. Välj vilket alternativ ni vill ha vid bokningen och om du redan har bokat kan du titta på din bekräftelse för att se vad som ingår.