Med design, minimalism och välkomnande i fokus är The Square ett ovanligt coolt och attraktivt hotell att ha som bas.

Oavsett om du besöker staden i jobbet eller som turist har hotellet en alldeles unik placering precis vid Rådhuspladsen.

Rummen är stilrent inredda och precis som i lobbyn återkommer fyrkantstemat. Flera av hotellets Executive-rum har utsikt mot Rådhudpladsen där det ofta anordnas olika events.

Fördelar med hotellet

På sjätte våningen hittar du den ljusfyllda frukostrestaurangen och härifrån kan du blicka ut över stadens tak.

Dessutom certifierades hotellet 2008 med ”Green Key”.

Vill du bo centralt?

Då är The Square rätt val för dig. Strøget, Tivoli och stadsdelen Vesterbro ligger runt hörnet.

Strøget är Danmarks längsta butiksgata, och sträcker sig från Rådhuspladsen till Kongens Nytorv. Här hittar du många kända varumärken.

Du kan bland annat ta en paus på det berömda konditoriet La Glace eller på ett av kaféerna vid Storkespringvandet.

När du närmar dig Kongens Nytorv kan du svänga in på några av sidogatorna till Strøget. Här hittar du mer exklusiva och dyra designbutiker.

Om du föredrar att shoppa i ett kvarter med roliga designbutiker och hippa kaféer är Istedgade på Vesterbro ett bra alternativ. Det finns bra transportmöjligheter från både Rådhuspladsen och Hovedbanegården.

Även om du inte är road av åkattraktioner är Tivoli väl värt ett besök under en vårkväll. Här kan du strosa genom parken och bara njuta av atmosfären och vårdofterna. Tivoli har även många bra restauranger som sätter pricken över i när du vill fullända kvällen.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner