Köpenhamns Rådhusplads är en ikonisk adress i Köpenhamn och har fått äran att vara den dyraste adressen i den folkkkära serien Matador.

Rådhuspladsen är också hem för det eleganta hotellet The Square, som har adressen Rådhuspladsen 14. Hotellet kan skryta med att vara Köpenhamns mest centralt belägna.

Hotellet har Tivoli och Strøget som sina närmaste grannar, och miljön runt hotellet är mycket levande med mängder av caféer och restauranger.

Minimalistisk design präglar The Square

Hotellets unika placering på Rådhuspladsen i stadens pulserande centrum gör att alla sevärdheter finns runt hörnet, och du har enkel tillgång till buss, tåg eller taxi.

Hotel The Square har 268 rum inredda i en enkel minimalistisk stilren design, samtliga med bland annat gratis trådlöst Wi-Fi och välsorterad minibar. Flera av Executive-rummen har en fantastisk utsikt över Rådhuspladsen.

Receptionen är integrerad med en stilren lobbybar, och det specialdesignade fyrkantiga möblemanget i lobbyn bryts fint av de berömda, runda Arne Jacobsen-stolarna ”Ägget”.

På sjätte våningen ligger hotellets unika frukostrestaurang, med fantastiskt ljusinsläpp och utsikt över stadens tak.

Fantastiska erbjudanden på The Square

Hotel The Square i Köpenhamn har satt ihop ett antal övernattningspaket. Från en enkel övernattning med frukost till en tivolitur för hela familjeneller en fantastisk upplevelse på Wallmans med föreställning och 4-rättersmeny.

På The Square har vi erbjudanden för både barnfamiljen, ensamresan eller paret som vill ha en romantisk minisemester.

Se till exempel erbjudandet "Romantik för 2", som inkluderar övernattning i ett härligt rum, en god flaska Gran Bach Brut för att hälsa er välkomna, läcker frukostbuffé i hotellets fina frukostrestaurang och sist men inte minst möjlighet att sova ut på söndagen.. Vi har infört sen utcheckning söndag (kl. 18.00 istället för kl. 12.00) så ni kan sova ut på söndagen och njuta av varandras sällskap.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner