Hotel The Square i Köpenhamn – essensen av ett boutique hotell

Essensen av ett fantastiskt boutique hotell handlar mer om vad du tror på än hur möblerna ser ut.

Vi tror på afmosfär. Det handlar inte alltid om att ha den dyraste inredningen eller nattklubb i lobben, men mer om den känsla du får, när du går in genom dörren. Man kan inte alltid förklara en god atmosfär – i bland är den odefinerbar, men du vet när den finns där. På avstånd liknar The Square kanske ett vanligt modernt hotell i en stad som Köpenhamn, men innanför dörrarna blir man förvånad över atmosfären og designdetaljerna. The Square är designat på ett sätt som skapar en unik upplevelse för gästen. I dag finns det många möjligheter när man ska välja hotell, och det är därför The Square vill skapa något speciellt – varje gång du bor hos oss.

Dit hem hemifrån

Uta bra men hemma bäst! I bland när man är hemifrån känns det skönt att vara på ett ställe, som känns som hemma. Även om The Square är utfört i modern och stilrent design, är stämningen avslappnad och nästan som hemma. Personalen gör allt dom kan för att du ska få just denna känslan under din vistelse.

Mer än bara dyrt design

Om du gärna vill uppleva någonting utåover traditionell hotellinredning, är The Square stället du kan just det.

Namnet är utöver placeringen på Köpenhamns rådhusplats, baserat på inredningsdetaljerna. Om du tittar efter, hittar du fyrkanten som en del av inredningen båda på rummen och i lobbyn på mer än ett sätt.

Boutique fenomenet

Den första vågan av boutique hoteller kom i slutet på åttiotalet i New York og fenomenet har sedan dess spridits till hela världen. Allt började med små oberoende och nichade hotell där man var interesserad av att göra hotellvistelsen speciel och unik för gästerna. Därför är vi stolta av att ha vunnit priset som Danmarks bästa boutique hotell. Även fast vi har 268 rum, ger vi varje gäst en personlig service och upplevelse, du sent kommer att glömma.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner