Conciergeservice

  • Gym och motion
  • Bil- och cykeluthyrning
  • Upplevelser och sightseeing

Gym och motion

Känner du för att träna lite? I så fall har vi som tur är ett avtal med vårt systerhotell, Imperial Hotel, som ligger två minuters promenad från The Square. Där kan du träna i deras gym utan betalning, det är bara att vända dig till personalen i deras reception.

Föredrar du en löprunda utomhus kan du ta ditt första löpsteg direkt utanför hotelldörren! The Square ligger nära Köpenhamns sjöar – Søerne – en plats där många köpenhamnsbor tar sin dagliga löpträning på promenadvägarna längs stränderna. Oavsett om du vill ta en lite längre runda eller bara en kortare löptur finns det goda möjligheter till detta. Be receptionen om en karta.

Bil- och cykeluthyrning

Behöver du ha tillgång till bil under din vistelse hos oss hjälper vi gärna till att boka en hyrbil. Kontakta receptionen så tar vi hand om det hela åt dig. Vill du istället ta dig fram med cykel har vi egna cyklar som går att hyra för en dag. Det kostar #150 # per dag, och om så önskas medföljer även cykelhjälm och belysning för ökad säkerhet.

Läs guiden om cykling i Köpenhamn (EN)

Upplevelser och sightseeing

Köpenhamn har massor att erbjuda när det gäller härliga upplevelser. Därför kan du också köpa biljetter till en av de allra populäraste i hotellets reception: Tivoli. Dessutom hjälper vi gärna till om du är sugen på någon typ av guidad tur eller sightseeing. Läs till exempel våra omfattande online-guider till olika upplevelser i Köpenhamn

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner