Wallmans Dinnerparty

från  

pris per person och natt (i delat dubbelrum).

Wallmans – en kväll späckad av upplevelser

Fantastisk underhållning, 4-rättersmeny och nattklubb – allt under ett och samma tak!

Vill du ha en utekväll i Köpenhamn? Då är Cirkusbygningen det perfekta valet. Wallmans levererar en makalös show, en härlig middag, fin stämning och en fest som varar ända fram på småtimmarna. Efter en härlig kväll med allt du kan önska dig vore det kanske skönt att övernatta på The Square?

I erbjudandet ingår

  • Övernattning i något av våra vackra rum
  • Kyld cava som skapar god stämning
  • Spektakulär show 
  • 4-rättersmeny
  • Härlig frukostbuffé med bland annat nybakat bröd, ägg och frukt

Så här beställer du

Ring oss på tel. +45 3338 1200 eller skicka e-post till thesquare@arp-hansen.dk (det finns tyvärr inga möjligheter att beställa på nätet).

VIVA – Wallmans Dinnerparty

Show, middag & nattklubb

Förbered dig på en härlig kväll! Wallmans kritikerrosade Dinnerparty VIVA är en sprudlande hyllning till livet, så samla vänner, familj och kollegor till en festlig utekväll – mitt i hjärtat av Köpenhamn.

Du kan se fram emot en storslagen show med musik av vår tids största artister, ett häftigt liveband, dans, humor och akrobatik i världsklass.

Du kan bland annat hänga med till det glada 20-talets färgstarka universum, njuta av en fantastisk Elvis-medley, en skön ABBA-sing-a-long och en alldeles speciell soulsession. Du kan också se fram emot ett hett – och inte minst vått – badkarsnummer. Det hela kulminerar i en fantastisk pop-final med MAX party vilket även utgör startskottet för den fortsatta festen på Cirkusbygningens nattklubb.

Under kvällens lopp kommer du och ditt sällskap att serveras en läcker 4-rättersmiddag samtidigt som ni avnjuter kvällens många shownummer. Ett äkta festfyrverkeri utspelar sig i den stora cirkussalen!

Dags att fira födelsedag, bröllopsdag eller något helt annat? I vårt festliga hyllningsnummer blir kvällens hedersgäster bortskämda av Wallmans egen charmiga och underhållande Dolly Parton.

Välkommen till Köpenhamns största Dinnerparty!

Läs mer om showen, programmet och menyerna hos Wallmans.

Wallmans Dinnerparty är en internationell show som hålls på engelska och därför kan avnjutas av alla. Vi tar förbehåll för att artisterna kan skadas eller insjukna, vilket kan medföra ändringar i showens program och innehåll.

 

Program

kl. 17.30: Dörrarna till Cirkusbygningen öppnas. Underhållning i foajén.

kl. 18.00: Seating. Du och ditt sällskap anvisas ett bord i Cirkussalen.

kl. 18.30: Dinnerparty. 4-rättersmiddagen serveras och avnjuts under och mellan shownumren.

kl. 23.00: Showen slutar och partyt på nattklubben börjar.


Priser 2023

6 januari till 17 juni 2023
Torsdagar från  
Fredagar och lördagar från  

Priserna gäller per person i delat dubbelrum. Det går även att boka enkelrum mot en extra kostnad.

Wallmans lägger till en biljettavgift om   per biljett.

Ring och boka

Kontakta oss genom att ringa +45 3338 1200 eller mejla till thesquare@arp-hansen.dk (tyvärr går det inte att boka online).


Säljvillkor:

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum och priset anges alltid per person i delat dubbelrum per natt. Priset kan variera från dag till dag. Kan bokas senast 2 dagar före ankomst. Avbokning kan inte göras senare än 30 dagar före ankomst.

Det här paketet består av hotellvistelse och externa tjänster som hotellet förmedlar. Wallmans A/S är ansvarig avtalspart för uppfyllandet av den/de bokade externa tjänsterna. Alla frågor som gäller genomförandet av den externa delen av bokningen ska därför tas upp och lösas direkt med Wallmans A/S.