Wallmans Dinnerparty

från  

pris per person och natt (i delat dubbelrum).

Wallmans – en kväll späckad av upplevelser

Fantastisk underhållning, 4-rättersmeny och nattklubb – allt under ett och samma tak!

Vill du ha en utekväll i Köpenhamn? Då är Cirkusbygningen det perfekta valet. Wallmans levererar en makalös show, en härlig middag, fin stämning och en fest som varar ända fram på småtimmarna. Efter en härlig kväll med allt du kan önska dig vore det kanske skönt att övernatta på The Square?

I erbjudandet ingår

  • Övernattning i något av våra vackra rum
  • Kyld cava som skapar god stämning
  • Spektakulär show 
  • 4-rättersmeny
  • Härlig frukostbuffé med bland annat nybakat bröd, ägg och frukt

Så här beställer du

Ring oss på tel. +45 3338 1200 eller skicka e-post till thesquare@arp-hansen.dk (det finns tyvärr inga möjligheter att beställa på nätet).

JUBILEE – Wallmans Dinnerparty

Show, middag & nattklubb

Förbered dig på en fantastisk kväll! Wallmans jubileumsshow JUBILEE är en hyllning till de många gäster som under de senaste 20 åren har bidragit till att skapa en enorm FEST i den ikoniska Cirkusbyggnaden.

Du kan se fram emot en fantastisk show med musik av Prince, Coldplay och Taylor Swift, förförande dans, ett energiskt liveband, högflygande akrobatik och storslagen scenografi.

Bland höjdpunkterna finns också ett charmigt dansk feel-good-medley med musik av bland annat Rasmus Seebach och Nik & Jay.

Under kvällen får du och ditt sällskap njuta av en utsökt fyrarätters middag medan ni njuter av kvällens många shownummer. Ett riktigt fyrverkeri av festligheter utspelar sig i den stora Cirkussalen!

Ska du fira födelsedag, bröllopsdag eller något annat speciellt? I Wallmans festliga firarnummer överöser den underbara värdinnan Megan Moore kvällens hedersgäster med charm, humor och extra uppmärksamhet.

JUBILEE kulminerar i en häftig popfinal som samtidigt sätter fart på festen på dansgolvet i Cirkusbyggnadens nattklubb. Let’s party!

Välkommen till Köpenhamns största Dinnerparty!

Wallmans Dinnerparty är en internationell show som framförs främst på engelska och därför kan njutas av både unga och vuxna. OBS! Ett av shownumren kommer att vara på danska. Viss språkanvändning med sexuella referenser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i showens sammansättning och innehåll på grund av att artister kan bli skadade eller sjuka.

Program

Kl. 17.30: Dörrarna till Cirkusbygningen öppnas. Underhållning i foajén.

Kl. 17.50: Inta sittplatser. Du och ditt sällskap anvisas ett bord i Cirkussalen.

Kl. 18.00: Dinnerparty. 4-rättersmiddagen serveras och avnjuts under och mellan shownumren.

Kl. 23.00: Showen avslutas och partyt på nattklubben börjar (nattklubben öppnas för nya gäster kl. 23.30)

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i programmet.


Priser 2024

23 augusti till 2 november 2024
Torsdagar från  
Fredagar från  
Lördagar från                 

6 november till 21 december 2024
Onsdagar från  
Torsdagar från  
Fredagar från  
Lördagar från  

Nyårsafton 2024
Tisdag från  

Obs! Från 23 augusti är det en ny show: JUBILEE.

Obs! Alla priser gäller per person i delat dubbelrum. Det går även att boka enkelrum mot en extra kostnad.

Wallmans lägger till en biljettavgift om   per biljett.

Ring och boka

Kontakta oss genom att ringa +45 3338 1200 eller mejla till thesquare@arp-hansen.dk (tyvärr går det inte att boka online).


Säljvillkor:

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum och priset anges alltid per person i delat dubbelrum per natt. Priset kan variera från dag till dag. Kan bokas senast 2 dagar före ankomst. Avbokning kan inte göras senare än 30 dagar före ankomst.

Det här paketet består av hotellvistelse och externa tjänster som hotellet förmedlar. Wallmans A/S är ansvarig avtalspart för uppfyllandet av den/de bokade externa tjänsterna. Alla frågor som gäller genomförandet av den externa delen av bokningen ska därför tas upp och lösas direkt med Wallmans A/S.

Få upp till 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Läs mer om alla förmåner