Wallmans Dinnerparty

från  

pris per person och natt (i delat dubbelrum).

Wallmans – en kväll späckad av upplevelser

Fantastisk underhållning, 4-rättersmeny och nattklubb – allt under ett och samma tak!

Vill du ha en utekväll i Köpenhamn? Då är Cirkusbygningen det perfekta valet. Wallmans levererar en makalös show, en härlig middag, fin stämning och en fest som varar ända fram på småtimmarna. Efter en härlig kväll med allt du kan önska dig vore det kanske skönt att övernatta på The Square?

I erbjudandet ingår

  • Övernattning i något av våra vackra rum
  • Kyld cava som skapar god stämning
  • Spektakulär show 
  • 4-rättersmeny
  • Härlig frukostbuffé med bland annat nybakat bröd, ägg och frukt

Så här beställer du

Ring oss på tel. +45 3338 1200 eller skicka e-post till thesquare@arp-hansen.dk (det finns tyvärr inga möjligheter att beställa på nätet).

CAKE – Wallmans Dinnerparty

Show, middag & nattklubb

Förbered dig på en härlig kväll!

Wallmans nya Dinnerparty heter CAKE eftersom det finns alltid något att fira. Så ta med vänner, familj och kollegor till ett fantastiskt party – mitt i hjärtat av Köpenhamn.

Du kan se fram emot en överdådig show med musik av George Michael och Michael Jackson, ett häftigt liveband, förförisk dans och nervkittlande akrobatik.

Sväng höfterna till latinska rytmer under Miamis solnedgång, följ med på en rockig skogspromenad och njut av en färgstark och humoristisk undervattensresa genom Aquas största hits. Allt kulminerar i en guldskimrande final som samtidigt är startskottet för dansgolvet i Cirkusbygningens nattklubb.

Under kvällens lopp kommer du och ditt sällskap att serveras en läcker 4-rättersmiddag samtidigt som ni avnjuter kvällens många shownummer. Ett äkta festfyrverkeri utspelar sig i den stora cirkussalen!

Dags att fira födelsedag, bröllopsdag eller något helt annat? I vårt festliga festnummer överväldigar vår härliga värdinna Megan Moore kvällens hedersgäster med charm, humor och KAKA.

Välkommen till Köpenhamns största Dinnerparty!

Läs mer om showen, programmet och menyerna hos Wallmans.

Wallmans Dinnerparty är en internationell show som hålls på engelska och därför kan avnjutas av alla. Vi tar förbehåll för att artisterna kan skadas eller insjukna, vilket kan medföra ändringar i showens program och innehåll.

Program

Kl 17.30: Dörrarna till Cirkusbygningen öppnas. Underhållning i foajén.

Kl. 17.50: Inta sittplatser. Du och ditt sällskap anvisas ett bord i Cirkussalen.

Kl. 18.00: Dinnerparty. 4-rättersmiddagen serveras och avnjuts under och mellan shownumren.

Kl. 23.00: Showen avslutas och partyt på nattklubben börjar (nattklubben öppnas för nya gäster kl. 23.30)

Vi förbehåller oss rätten till ändringar i programmet.


Priser 2023 och 2024

Ny show, Cake, under perioden 25 augusti till juni 2024:

25 augusti till 4 november 2023
Torsdagar från  
Fredagar från  
Lördagar från  

8 november till 16 december 2023
Onsdagar från  
Torsdagar från  
Fredagar och lördagar från  

Nyårsafton 31 december 2023
Söndag från  

Januari till juni 2024, öppnar för försäljning i början av oktober 2023. 

Obs! Alla priser gäller per person i delat dubbelrum. Det går även att boka enkelrum mot ett pristillägg. Fredagar och lördagar från 24 november till 9 december tillkommer extra tillägg på biljetter i förhållande till ovanstående priser.

Wallmans lägger till en biljettavgift om   per biljett.

Ring och boka

Kontakta oss genom att ringa +45 3338 1200 eller mejla till thesquare@arp-hansen.dk (tyvärr går det inte att boka online).


Säljvillkor:

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum och priset anges alltid per person i delat dubbelrum per natt. Priset kan variera från dag till dag. Kan bokas senast 2 dagar före ankomst. Avbokning kan inte göras senare än 30 dagar före ankomst.

Det här paketet består av hotellvistelse och externa tjänster som hotellet förmedlar. Wallmans A/S är ansvarig avtalspart för uppfyllandet av den/de bokade externa tjänsterna. Alla frågor som gäller genomförandet av den externa delen av bokningen ska därför tas upp och lösas direkt med Wallmans A/S.