Företagsservice

  • Executive Lounge
  • Utskrifts- och kopieringsservice
  • iPads med internetåtkomst

Executive Lounge

När man är på resande fot är det skönt att ha ett ställe där man kan sätta sig ner och jobba en stund eller bara ta det lugnt efter en slitsam dag. Just därför har vi öppnat en helt ny lounge.

Här kan du arbeta, titta på tv, läsa tidningen eller bara lägga benen i kors en stund och njuta av friden. När du bokar ett Executive-rum, en juniorsvit eller en Juniorsvit Deluxe får du automatiskt tillgång till vår lounge. Här finns varma och kalla drycker samt snacks, och med det härliga läget på sjätte våningen bjuds också på en underbar utsikt över staden. Om vädret tillåter kan du också välja att sitta ute på terrassen. 

Utskrifts- och kopieringsservice

Behöver du kopiera hjälper vi dig gärna med detta i receptionen. Behöver du däremot skriva ut exempelvis en flygbiljett kan du kostnadsfritt använda någon av våra två trådlösa skrivare. Den ena finns i lobbyn och den andra på sjätte våningen.

iPads med internetåtkomst

Därutöver har vi även två iPads med internetåtkomst för fri användning. Du kan skriva ut från båda iPads via de två trådlösa skrivarna. Du kan självklart även göra utskrifter via din egen utrustning.