Sevärt i Köpenhamn

Trendigt hotell i Köpenhamns absoluta centrum

Vill du uppleva det bästa av Köpenhamn måste du bo i centrum, där allt händer! 

Välj att bo på ett av Arp-Hansens centrala hotell så bor du mitt i Köpenhamns pulserande hjärta. Det vackra och moderna hotellet The Square är beläget med utsikt över Rådhuspladsen och har därmed ett av Köpenhamns bästa adresser. Läs mer om hotellet på denna hemsida och boka boende online.

Bo på Rådhuspladsen i Köpenhamn

Om du väljer att tillbringa semestern på Hotel The Square blir din tillfälliga adress; Köpenhamns Rådhusplats - hotellets adress är nämligen Rådhuset 14. 

Mittemot Rådhusplatsen ligger den gamla nöjesparken Tivoli som bland annat erbjuder ca. 25 åkattraktioner, massor av restauranger och musikupplevelser. Som exempel anordas fredagsrock varje fredag under sommarsäsongen. Tivoli är en av Köpenhamns mest populära platser vilket inte är svårt att förstå eftersom nöjesfältet erbjuder något för hela familjen. 

I området runt Rådhusplatsen och Tivoli finns det också gott om kaféer och restauranger och det är nära till centrum. Köpenhamns långa shoppinggata Strøget börjar vid Rådhusplatsen och fortsätter ca.1 km ner till Kongens Nytorv. Här hittar du både kläder och design från både billiga och dyra märken. 

Njut av sommarlovet, Påsken, höstlovet eller jullovet på The Square i Köpenhamn

Vi erbjuder speciella upplevelser varje säsong. Höstsäsongen inbjuder till inomhusaktiviteter och museibesök. Julen är ljusets festtid där hela staden är dekorerad och upplyst. Under Påsken erbjuder staden många utomhusaktiviteter, och sommarsäsongen har mycket att erbjuda med långa dagar, ljusa nätter och massor av nattliv. 

Hotell The Square har erbjudanden för varje säsong som inkluderar restaurangbesök eller kulturella upplevelser. Kolla in våra erbjudanden och boka online. Vi ser fram emot att välkomna dig.