Spavistelse på Rådhustorget

Åk på wellness- och spavistelse i Köpenhamn och bo på vårt härliga hotell med adress på Rådhuspladsen. Vi samarbetar med Copenhagen Spa & Wellness som ligger 160 små steg från hotellet. Här finns det gott om möjligheter att skämma bort sinnena och varva ner med ansiktsbehandlingar, massage, spapaket och lyxig wellness.

På The Square har du bästa möjliga utgångspunkt för en romantisk pardag eller en tjejresa med väninnorna med fokus på att bli bortskämda.

Lyxig wellnessvistelse

När var du senast på en spa- och wellnessvistelse i Köpenhamn? Om du knappt kan komma ihåg känslan av välmående kan det vara hög tid för en härlig lyxhelgvistelse för två.

Här på hotellet är rummen stilrent designade i en trendig och minimalistisk stil som gör det möjligt att slappna av helt. Den avslappnande wellnessvistelsen får du genom att bo på vårt centrala hotell, varifrån du bara behöver gå 160 steg till det alltid fantastiska Copenhagen Spa & Wellness på Studiestræde. Ni kan välja mellan kropps- och ansiktsbehandlingar, manikyr och pedikyr och spapaket i olika varianter (till exempel med kroppspeeling, tid i den bubblande jacuzzin och chokladmassage – eller det kungliga spapaketet med fotbad och peeling, rengöring, fuktgivande ansiktsmask och ansikts- och hårbottenmassage). Det finns något för alla smaker och humör.

Läs mer om CPH Spa & Wellness

Åk till Köpenhamn under en romantisk helg

Behöver du idéer till en romantisk date? Håller du på och planerar för en mysig pardag? Eller letar du efter den perfekta helgvistelsen för dig och din partner, kanske i samband med en årsdag? Då rekommenderar vi en dag på Copenhagen Spa & Wellness och en natt på våra exklusiva rum med tillgång till vår Executive Lounge.

Du får ett Spapaket på Copenhagen Spa & Wellness som bl.a. innehåller helkroppspeeling, 50 minuters wellnessmassage inklusive hårbottenmassage, jacuzzi samt smoothies och färsk frukt – därefter kan resten av dagen avnjutas på ett av The Squares exklusiva rum. Rummen har alla en skön dubbelsäng, badrockar och tofflor och kaffe/te-kokare, så att ni kan göra en kopp kaffe eller te när ni har lust, samt ett stort badrum med härliga toalettartiklar från Karmameju plus ett stort badkar. Dessutom har ni tillgång till vår Executive Lounge, där ni kan njuta av förfriskningar och snacks medan ni tar in utsikten över stadens tak.

Boka nu och överraska din utvalda med detta fina erbjudande:


Från pardag till tjejresa med väninnorna

Lika mycket som du kan behöva en pardag kan du behöva kvalitetstid med väninnorna. Där det bara är ni och inga män. Där ni kan prata om allt och skratta åt saker som bara ni kan skratta åt.

Är det dags för en tur med väninnorna? Då kan du föreslå en riktig tjejresa på hotell i centrala Köpenhamn, där ni bokar några av de härliga kropps- och ansiktsbehandlingarna på Copenhagen Spa & Wellness 160 steg från hotellet. Eller vad sägs om en tur med väninnorna på vårt hotell, där ni kan gå och shoppa på Strøget, äta på gourmetrestauranger och få manikyr eller pedikyr medan ni får veta det senaste och prata om allt från män, barn, gamla historier och kanske lite skvaller.

Boka en tjejresa redan idag och bjud in till en wellness- och spavistelse i Köpenhamn. Vi gör allt för att ni får en härlig vistelse med fokus på spa och välmående på The Square!


Det praktiska

Kom ihåg att berätta vilken tid på dagen ni vill få behandling så att vi kan boka rätt tid till er.

Skriv din önskade tid i kommentarsfältet på bokningssidan.

Observera att bokningen först är slutgiltig när du får en separat bekräftelse på behandlingen och övernattningen. Vi bekräftar din behandling med Copenhagen Spa & Wellness inom 24 timmar på vardagar.


Få ytterligare 15 % rabatt!

Som gäst på The Square får du ytterligare 15 % på alla övriga behandlingar på Copenhagen Spa & Wellness. Få tillbaka energin och skäm bort dig själv! Kom ner till receptionen så bokar vi en tid åt dig.