Hotell Köpenhamn

Letar du efter ett hotell i centrala Köpenhamn?

Hotell The Square i Köpenhamn är stadens mest centrala och exklusiva designhotell beläget på Rådhuspladsen (Rådhustorget). Med sin varma, välkomnande atmosfär och strama, minimalistisk inredning är The Square ett modernt hotell med typisk skandinavisk design. 


Boka rum online på Hotel The Square på den här webbplatsen eller kontakta oss för mer information. Vi ser fram emot att välkomna dig till Hotel The Square.

Hotell The Square - ett snyggt och modernt val 

Hotell The Square är ett trendigt och elegant val när det gäller hotell i Köpenhamn. Hotellets lobby är inredd med den danska designklassikern "Ägget", designad av Arne Jacobsen. 

Alla hotellets 267 rum är inredda med typisk dansk design med enkla, minimalistiska linjer och diskreta färger. Alla rum har fri tillgång till höghastighetsinternet, plattskärms-TV och rummen har minibar. Hotellet har rumsservice och en trevlig frukostrestaurang på 6: e våningen där gästerna kan njuta av en härlig frukostbuffé och ladda upp för en heldag i Köpenhamn.

Njut av det vackra Köpenhamn 

Hotell The Square är en utmärkt bas för din vistelse i Köpenhamn. Hotellet är beläget i Köpenhamns absoluta centrum och det är bara några minuters promenad till några av Köpenhamns mest berömda sevärdheter. 

Nöjesparken Tivoli ligger precis runt hörnet och är en given succé för både barn och vuxna. Tivoli har cirka 25 åkattraktioner och ett stort antal restauranger och caféer. 

Andra attraktioner i området runt hotell The Square är den berömda gågatan Strøget, Nationalmuseum, som har Danmarks största samling av arkeologi och kulturhistoria och Nya Carlsberg Glyptotek som har en stor samling av både äldre och modern konst.