Övernattning Köpenhamn

Vad sägs om en romantisk resa med övernattning i Köpenhamn?

Vad sägs om en romantisk resa med övernattning i Köpenhamn?

 

Kanske tror du att vi skämtar om vi föreslår en romantisk Danmarksresa? Du bör definitivt inte underskatta Köpenhamn som ett möjligt mål för en riktigt romantisk kärleksresa. Man bör heller inte underskatta vikten av att bara sitta och se ut över solen på väg ned i Östersjön, omgiven av en evighetslång sandstrand, med ett glas utsökt vin i handen. För övrigt kan det också göra stort intryck att gå på en nattlig pianokonsert. Kanske en känd sångerska gästar staden, eller också kan man hitta en lugn pub med levende jazz som får det att spritta i benen natten lång. Kanske är det magen som är rätta vägen till hjärtat? I så fall kan det bli svårt att välja vad man egentligen vill ta och smaka på. Köpenhamn är en multikulturell smältdegel i fråga om god mat, och här finns kök från all världens hörn som bara väntar på att få skämma bort dig. Kanske gillar du latinamerikansk mat? Då är Llama på Lille Kongensgade 14 rätta stället för dig. Låter det frestande att kunna dricka champagne och äta den danska specialiteten ”røde pølser” på en och samma gång? Här finns en gourmet-korv-restaurang som inte bara smeker gommen utan även får dig att dra på smilbandet.

Övernattning i Köpenhamn?

Utmaningen handlar i huvudsak om att hitta övernattning i Köpenhamn. Allt annat finns redan där. På eller i närheten av Holmen, alltså centrala Köpenhamn, till exempel i Vesterbro och Nørrebro, finns många övernattningsmöjligheter. Kommer du från södra Sverige anländer du förmodligen med tåg eller båt. Kommer du längre norrifrån hamnar du sannolikt på den toppmoderna flygplatsen Kastrup strax utanför staden, för att sedan välja någon av de effektiva transporterna in till city. Vanligen avslutas resan på eller i närheten av centralstationen, och därifrån är det enkelt att ta en promenad genom centrum. Alternativet är en kort taxiresa till din övernattning i Köpenhamn. En övernattning i centrala Köpenhamn ser till att du kan ägna mesta möjliga tid med din hjärtans kär, och allt det ni vill hinna göra tillsammans. Hela Köpenhamn står till ert förfogande för att göra en romantisk resa helt fulländad.

Välj rätt destination för en kärleksresa

Det är viktigt att allt blir perfekt, både själva rummet och att inredningen är smakfull. Här är det viktigt att försöka kombinera det perfekta läget med elegans och stil. The Square är det rätta valet för att förverkliga en riktigt romantisk övernattning i Köpenhamn. Erbjudandet om en romantisk weekend är definitivt inget tomt löfte. The Square har den perfekta miljön på den perfekta adressen. Priset är komfortabelt, interiören elegant och den välutbildade personalen gör allt för att du ska kunna förverkliga dina drömmar.