Hotell i Köpenhamn

Upplev storstaden på ett elegant hotell i Köpenhamn

Det kan vara skönt med ett miljöombyte i några dagar genom att övernatta i Köpenhamn. Många hotell i Köpenhamn ligger i centrum, där shopping, sightseeing och ett brokigt kulturliv står till buds. När man bestämmer sig för att utforska Köpenhamn upptäcker man snabbt att staden är mycket mångsidig. En av er kanske föredrar att avnjuta kvällen tillsammans med den filharmoniska orkestern i deras elegante konserthall, medan någon annan kanske föredrar att gå på rockkonsert på någon av stadens många metallpubar. Eller vad sägs om att äta varm korv och glass på Tivoli, som inledning till en hårresande färd med berg- och dalbanan? Det finns mycket som lockar till att semestra i Danmark, och särskilt frestande är ett Köpenhamnsbesök. Här omges man av en avslappnad och mysig atmosfär, och bemöts med största välvilja och vänlighet.

Goda skäl att välja ett hotell i Köpenhamn som ligger i city

Inom gränserna för Holmen, vilket Köpenhamns stadskärna ofta kallas, händer en hel del. Omgivna av de historiska fästningsverken och stadens hamn finns ett stort utbud av de mer traditionella nöjen som har gjort Köpenhamn så välbekant för många resenärer. Gillar du klassiska konserter är det kanske inte så dumt att känna till att operan ligger direkt utanför Holmen, och att Köpenhamns filharmoniska orkester hör hemma just i denna stadskärna. Det samma gäller för mängder av andra aktiviteter som passar sig för de mest olikartade smaker och intressen. Är du intresserad av blommor och andra växter, eller helt enkelt är sugen på lite avslappning i grön miljö, då är Kongens Have och den intilliggande botaniska trädgården ett bra tips. Holmen har många olika museer, och här ligger även Köpenhamns universitet. Har du väl lyckats välja ett av de många centralt belägna hotellen i Köpenhamn behöver du bara packa väskan och sätta dig på tåget. Efter att ha tuffat genom Skåne under några vilsamma timmar behöver du bara kliva av på centralstationen. En mängd olika Köpenhamnshotell ligger strax runt knuten.

Hotell i centrala Köpenhamn

Det finns väldigt många hotell i Köpenhamn, men många av dem är ganska dyra. Kombinera din hotellvistelse med en upplevelse precis i din smak genom att hitta ett hotell med centralt läge. Köpenhamnshotellet The Square ligger inte bara centralt, det erbjuder också hög komfort till rimligt pris. Ta en titt på våra säsongserbjudanden i Köpenhamn. Hotellet ligger mitt i Köpenhamn och tilldelades ”Boutique Hotel Award” 2014. Hotellet i Köpenhamn har en modern interiör med en härlig stilfull och smaksäker inredning. Oavsett om du vill kunna strosa iväg till närmaste rockpub eller hellre vill uppleva en klassisk konsert är det en ren njutning att kunna bo på hotell mitt i centrala Köpenhamn.