På färd med livsnjutaren

av David

#myCPH #myCopenhagenDavid #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

Härliga utomhusställen

Jag älskar Kongens Have och Amager Strand, som alltid är ett bra ställe att umgås med goda vänner så snart vädret gör att man kan vara utomhus. Jag gillar också att cykla ned till kanalen vid Christianshavn och dricka en kall öl medan jag insuper den fantastiska livsglädje som finns i området. En liknande atmosfär hittar man sommartid på Kultorvet med dess uteserveringar i närheten av Nørreport Station.

Köpenhamn by night

Om du vill ge dig ut i Köpenhamns nattliv kring Gammel Strand finns det många trevliga barer att välja mellan. Du kan bland annat hitta Zef Side och Fugu Cocktail Bar, medan du på Studiestræde hittar bland annat Bar 7 med ett brett urval av läckra drinkar och full fart. 

Ät asiatiskt

När jag ska äta ute, då väljer jag gärna asiatisk mat, som är min liv- och hovrätt. Jag kan rekommendera Wokbaren vid Halmtorvet, där du får god thailändsk mat i elegant miljö, eller Wagamama vid Tivoli, som är perfekt om du är sugen på en skål goda nudlar.

… eller vad sägs om en burgare?

Är du inte lika begeistrad över asiatisk mat som jag är, då hittar du stadens bästa hamburgare på Greasy Spoon, och på Nimb Brasserie kan du äta en riktigt god lunch. Middagsförslagen får jag lov att återkomma till.

Erbjudande på övernattningar