Oändligt många möjligheter

av Ida

#myCPH #myCopenhagenIda #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

Köpenhamn innebär så oändligt många olika saker för mig, och jag utnyttjar mer än gärna ett brett spektrum av stadens unika möjligheter, allt från bra matställen och shopping till konst och sköna promenader. Jag saknar aldrig något att ta mig för när jag har tid över, och nedan hittar du ett urval av mina favoritsysselsättningar i staden, som jag kan rekommendera varmt.

Strøget – mer än bara shopping

Strøget är ett fantastiskt ställe för alla shoppinglystna, men jag älskar också att bara ta en lång promenad nedåt gatan och helt enkelt avnjuta livet och rörelsen. Oftast hamnar jag på ett av de många kaféerna runt omkring Nyhavn, där du kan få en god lunch.

Mångsidiga Nørrebro

Nørrebro är en fusion av olika kulturer, och jag älskar den mångfald stadsdelen erbjuder. Här finns mängder av utlandsinspirerade livsmedelsbutiker och affärer med spännande varor som inte går att hitta någon annanstans i Köpenhamn.

Unika Christiania

 

Det finns inte många ställen som är lika annorlunda och underfundiga som Christiania. Fristaden med alla dess speciella människor, deras alternativa livsstil och den vackra naturen är en upplevelse varenda gång. Den måste helt enkelt upplevas.