Välkommen till The Square i stadens hjärta!

När du anländer till hotellet kan du alltid checka in från och med kl. 15:00. Du måste checka ut senast kl. 12:00. Om du ankommer tidigt eller avreser sent kan du förvara ditt bagage hos oss. Vill du sova lite längre? Prata med personalen i receptionen, antingen när du anländer eller under din vistelse, om det är så att du behöver checka ut senare – vi kommer att göra vårt bästa för att det ska vara möjligt. Vid avresan kan du använda vår automat för expressutcheckning i lobbyn om du har bråttom eller redan har betalat din vistelse. Du behöver inte köa, kvittot får du via e-post!

Allergisk?

Alla våra täcken och kuddar är allergivänliga och innehåller inte dun  och vi har dessutom rum utan mattor. Informera oss i förväg om du gärna vill ha ett allergivänligt rum. Det tvättmedel som används för vårt sänglinne är märkt med Nordens miljömärkning ”Svanen”, som ställer striktare krav på ämnen som är problematiska när det gäller hälsa/allergi än vad lagstiftningen gör.

Frukost

Frukosten serveras i vår frukostrestaurang som ligger på sjätte våningen. Restaurangen är öppen dagligen mellan kl. 06:30 och 10:00 och på helger och helgdagar mellan kl. 07:00 och 11:00.
Ät frukost på vår härliga takterrass medan du avnjuter den svindlande utsikten över de köpenhamnska taken, eller i vår trevliga restaurang. Vår buffé innehåller mängder av goda råvaror, bland annat flera olika sorters bröd, pålägg som ost och marmelad, ägg och bacon, ett urval av yoghurt- och andra frukostprodukter, färsk frukt och färska grönsaker, juice, kaffe och te – allt till rimligt pris.

Om du behöver ge dig iväg tidigt erbjuder vi utan kostnad croissant och kaffe/te i lobbyn mellan 05:00 och 06:30 – som du självklart kan ta med dig.