Välkommen till The Square i centrala Köpenhamn!

När du anländer till hotellet kan du alltid checka in från och med kl.15.00. Utcheckningstiden är kl. 12.00 Om du ankommer tidigt eller avreser sent kan du förvara ditt bagage hos oss. Vill du sova lite längre? Prata med personalen i receptionen, antingen när du anländer eller under din vistelse, om det är så att du behöver checka ut senare – vi kommer att göra vårt bästa för att det ska vara möjligt. Vid avresan kan du använda vår automat för expressutcheckning i lobbyn om du har bråttom eller redan har betalat din vistelse. Du behöver inte köa, kvittot får du via e-post!

Allergisk?

Alla våra täcken och kuddar är allergivänliga och innehåller inte dun. Dessutom har vi ett helt våningsplan utan golvmattor. Informera oss i förväg om du önskar ett allergivänligt rum.  Det tvättmedel som används för vårt sänglinne är märkt med Nordens miljömärkning ”Svanen”. Svanenmärkningen är en nordisk miljömärkning för produkter som inte innehåller miljö- och hälsovådliga ämnen. 

Frukost

Frukosten serveras i vår frukostrestaurang på sjätte våningen.
Den är öppen mellan 06.30 och 10.00 på vardagar, och mellan 07.00 och 11.00 under helger och på röda dagar.
Ät frukost på vår härliga takterrass medan du avnjuter den svindlande utsikten över de köpenhamnska taken, eller i vår trevliga restaurang. Vår buffé innehåller mängder av goda råvaror, bland annat flera olika sorters bröd, pålägg som ost och marmelad, ägg och bacon, ett urval av yoghurt- och andra frukostprodukter, färsk frukt och färska grönsaker, juice, kaffe och te – allt till rimligt pris. 


Om du behöver ge dig iväg tidigt erbjuder vi utan kostnad croissant och kaffe/te i lobbyn mellan 05.00 och 06.30 – som du självklart kan ta med dig.