Företagsservice

  • Executive Lounge
  • Mötes- och konferenslokaler
  • Fax-, utskrifts- och kopieringsservice
  • iPads med internetåtkomst

 

 

Business Lounge

När man är på resande fot är det skönt att ha ett ställe där man kan sätta sig ner och jobba en stund eller bara ta det lugnt efter en slitsam dag. Just därför har vi öppnat en helt ny lounge.

Här kan du arbeta, titta på TV, läsa tidningen eller bara lägga benen i kors en stund och njuta av friden. När du bokar ett Executive-rum, en Juniorsvit eller en Juniorsvit deluxe får du automatiskt tillgång till vår lounge. Här finns varma och kalla drycker samt snacks, och med det härliga läget på sjätte våningen bjuds också på en underbar utsikt över staden – och om vädret tillåter kan du också välja att sitta ute på terrassen.

Mötes- och konferenslokaler

Högst upp i hotellet har The Square två exklusiva möteslokaler som vardera rymmer 25 personer. Från båda lokalerna har man en fantastisk utsikt över Köpenhamns tinnar och torn. 

Fax-, utskrifts- och kopieringsservice

Behöver du faxa eller kopiera hjälper vi gärna till med detta i receptionen. Behöver du däremot skriva ut t.ex. en flygbiljett kan du fritt använda någon av våra två trådlösa skrivare. En finns i lobbyn, en på sjätte våningen.

iPads med internetåtkomst

Därutöver har vi även två iPads med internetåtkomst för fri användning. Det går att skriva ut från båda iPads via de två trådlösa skrivarna. Detta går självklart även bra om man har med sig egen utrustning.