Familjer och husdjur

Familjevänligt

När du tar med dig familjen till The Square så ser vi till att det finns något för alla åldrar.
Här finns familjerum om man gärna vill bo tillsammans, och det finns anslutande rum bredvid varandra, om barnen är lite äldre. I lobbyn finns flera spel att låna till glädje för hela familjen. I frukostrestaurangen överlämnas en liten påse med ettrita- och målapaket så att de allra minsta kan rita en teckning och hänga upp den på vår populära ”The Kids Wall”. Till de minsta finns dessutom en liten överraskning på rummet i form av en ”Panda”-nalle.

För de allra minsta finns barnstolar i restaurangen och barnsängar för rummet.

Hundar och katter

Djuren har också en plats i våra hjärtan på The Square, så därför är även hundar och katter välkomna. Vi står därför redo med vatten- och matskål, hundpåsar samt några godbitar när djuren kommer till hotellet. Hundar och katter har det bäst om de inte behöver vara ensamma i rummet, och därför får de följa med överallt på hotellet, med undantag för frukostrestaurangen. Vi rastar gärna hunden medan du äter frukost, men tänk på att säga till om detta när du checkar in.

Tänker du ta med dig din hund eller katt, kom bara ihåg att kryssa i fältet ”Hund på rummet” under ”Särskilda önskemål” när du bokar online.