Pin it

Conciergeservice


  • Fitness och motion
  • Bil- och cykeluthyrning
  • Upplevelser och sightseeing

 

Fitness och motion

Vill du höja pulsen en aning genom att ta en svängom i ett fitnesscenter har vi ett bra samarbetsavtal med Fitness DK, som ligger 2 minuters promenadväg från hotellet. Allt du behöver göra är att vända dig till receptionen på hotellet där du kan köpa en biljett till fitnesscentret. Den kostar 85 DKK, och gäller för ett träningstillfälle.

Är du mer begiven på att ta en löptur i friska luften kan du ta ditt första löpsteg direkt utanför hotelldörren! The Square ligger nära inpå Köpenhamns sjöar – Søerne – där många köpenhamnsbor tar sin dagliga löprunda på gångarna längs stränderna. Oavsett om du vill ta en lite längre runda eller bara en kortare språngmarsch är det inga problem. Be receptionen om en karta.

Bil- och cykeluthyrning

Behöver du ha tillgång till bil under din vistelse hos oss hjälper vi gärna till att boka en hyrbil. Kontakta receptionen, så tar vi hand om det hela åt dig. Vill man däremot cykla runt i staden har vi egna cyklar som går att hyra för en dag. Det kostar 150 DKK per dag, och om man så vill medföljer även cykelhjälm och belysning för ökad säkerhet.

Upplevelser och sightseeing

Köpenhamn har massor att erbjuda när det gäller härliga upplevelser. Därför kan du också köpa biljetter till några av de mest populära av dem i hotellets reception. Du kan bl.a. köpa biljetter till Tivoli och Den Blå Planet. Dessutom hjälper vi gärna till om du är sugen på någon typ av guidad tur eller sightseeing. Läs t.ex. våra omfattande online-guider till upplevelser i Köpenhamn