The Square Copenhagen værelser
DANSK / ENGLISH / NORSK
Pin it

Välkommen till The Square i stadens hjärta!

När du ankommer till hotellet garanteras du kunna checka in från och med kl. 15.00 Utcheckning klockan 12.00 Om du ankommer tidigt eller avreser sent kan du förvara ditt bagage hos oss. Vill du sova lite längre? Prata med personalen i receptionen, antingen när du anländer eller under din vistelse, om det är så att du behöver checka ut senare – vi kommer att göra vårt bästa för att det ska vara möjligt. Vid avresan kan du använda vår automat för expressutcheckning i lobbyn om du har bråttom eller redan har betalat din vistelse. Du behöver inte köa, kvittot får du via e-post!

Allergisk?

Alla våra täcken och kuddar är allergivänliga och innehåller inte dun – och vi har dessutom rum utan mattor. Informera oss i förväg om du gärna vill ha ett allergivänligt rum. Det tvättmedel som används för vårt sänglinne är märkt med Nordens miljömärkning ”Svanen”, som ställer striktare krav på ämnen som är problematiska när det gäller hälsa/allergi än vad lagstiftningen gör.

Frukost

Frukosten serveras i vår frukostrestaurang på sjätte våningen. Den är öppen mellan 07:00 och 10:00 på vardagar, och mellan 07:00 och 10:30 under helger och på röda dagar. Njut av en traditionell dansk kontinentalfrukost! Vår buffé innehåller mängder av danska produkter, bland annat kan vi nämna flera olika sorters mjukt och hårt bröd, pålägg som ost och marmelad, kokta ägg, ett urval yoghurtsorter med många typer av flingor och liknande, färsk frukt och färska grönsaker, juice, kaffe och te! Vi erbjuder priser som passar alla – med eller utan frukost – hör efter hos vår bokningsavdelning för att hitta den prisklass som passar dig bäst! Och är det så att du behöver ge dig iväg tidigt erbjuder vi utan kostnad croissant och kaffe/te i lobbyn mellan 05:00 och 07:00 – som du självklart kan ta med dig.